PEYONA 20 mg/ml infüzyonluk/oral çözelti

PEYONA için kısa bilgi ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, PEYONA ne ilacıdır; ilaca başlamadan önce uyulması gerekenler, kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; kullanım şekli; dozu; istenmeyen etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi PEYONA infüzyonluk/oral çözelti hakkında bilinmesi gereken hususları kapsar.)

PEYONA 20 mg-ml infüzyonluk-oral çözelti kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

PEYONA 20 mg-ml infüzyonluk-oral çözelti kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

PEYONA 20 mg-ml infüzyonluk-oral çözelti kısa ürün bilgisi

PEYONA 20 mg-ml infüzyonluk-oral çözelti kısa ürün bilgisi

PEYONA da dahil olmak üzere hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz PEYONA’yu nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde  etkiler. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. PEYONA ilaç ile tedaviniz yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir.
PEYONA’yı size verilen dozlardan daha fazla kullanmanız ya da ilacı bırakmanız gerektiği söylendiği halde ısrarla ilaca devam etmeyi uzattığınız takdirde hastalığınızda  bir iyileşme sağlanmaz, aksine sağlığınız üzerinde ciddi zararları olur.

İlaç Marka İsmi: PEYONA 20 mg/ml infüzyonluk/oral çözelti

Endikasyon bilgisi: Kafein sitrat adlı etken maddeyi içinde bulunduran PEYONA, gestasyon yaşı 28 ila <33 hafta aralığındaki bebeklerde prematüre apnesinde; merkezi sinir sistemi uyarıcısı olarak.

PEYONA sırasıyla Sinir Sistemi, Psikoanaleptikler, Psikostimülanlar, Ksantin türevleri ve kafein sitrat şeklinde sınıflandırılmış olup, N06BC01 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında bulunur. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz PEYONA, CHİESİ İLAÇ firmasının ürünüdür.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir