NAZALASTİN 0,14 mg/püskürtme burun spreyi

NAZALASTİN için kısa bilgi ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, NAZALASTİN ne ilacıdır; ilaca başlamadan önce uyulması gerekenler, kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; kullanım şekli; dozu; istenmeyen etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi NAZALASTİN burun spreyi  hakkında bilinmesi gereken hususları kapsar.

NAZALASTİN 0,14 mg-püskürtme burun spreyi kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

NAZALASTİN 0,14 mg-püskürtme burun spreyi kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

NAZALASTİN 0,14 mg-püskürtme burun spreyi kısa ürün bilgisi

NAZALASTİN 0,14 mg-püskürtme burun spreyi kısa ürün bilgisi

—NAZALASTİN SPREY  de dahil olmak üzere hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz NAZALASTİN’i nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde  etkiler. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz.
—NAZALASTİN SPREY ile tedaviniz yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir. NAZALASTİN’i size verilen dozlardan daha fazla kullanmanız ya da ilacı bırakmanız gerektiği söylendiği halde ısrarla ilaca devam etmeyi uzattığınız takdirde hastalığınızda  bir iyileşme sağlanmaz, aksine sağlığınız üzerinde ciddi zararları olur.

İlaç Marka İsmi: NAZALASTİN 0,14 mg/püskürtme burun spreyi

Endikasyon bilgisi: azelastin adlı etken maddeyi içinde bulunduran NAZALASTİN burun spreyi, vazomotor rinitte; antialerjik

NAZALASTİN sırasıyla, Solunum Sistemi, Nazal İlaçlar, Topikal Dekonjestanlar ve Diğer Topikal Kullanılan Nazal Preparatlar, Antiallerjikler (kortikosteroidler hariç) ve azelastin olarak sınıflandırılmış şekilde, R01AC03 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında bulunur. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz NAZALASTİN, BERAT BERAN İLAÇ SANAYİ firmasının ürünüdür.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir