DYMİSTA burun spreyi

DYMİSTA için kısa bilgi ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, DYMİSTA ne ilacıdır; ilaca başlamadan önce uyulması gerekenler, kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; kullanım şekli; dozu; istenmeyen etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi DYMİSTA burun spreyi  hakkında bilinmesi gereken hususları kapsar.

DYMİSTA burun spreyi kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

DYMİSTA burun spreyi kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

DYMİSTA  burun spreyi kısa ürün bilgisi

DYMİSTA burun spreyi kısa ürün bilgisi

—DYMİSTA SPREY  de dahil olmak üzere hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz DYMİSTA’yı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde  etkiler. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz.
—DYMİSTA SPREY ile tedaviniz yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir. DYMİSTA’yı size verilen dozlardan daha fazla kullanmanız ya da ilacı bırakmanız gerektiği söylendiği halde ısrarla ilaca devam etmeyi uzattığınız takdirde hastalığınızda  bir iyileşme sağlanmaz, aksine sağlığınız üzerinde ciddi zararları olur.

İlaç Marka İsmi: DYMİSTA 137 mcg /50 mcg Burun Spreyi

Endikasyon bilgisi: azelastin ve flutikazon adlı etken maddeyi içinde bulunduran DYMİSTA burun spreyi, vazomotor rinitte; kortikosteroid, antihistaminik.

DYMİSTA sırasıyla, Solunum Sistemi, Nazal İlaçlar, Topikal Dekonjestanlar ve Diğer Topikal Kullanılan Nazal Preparatlar, Antiallerjikler/kortikosteroidler ve azelastin, flutikazon olarak sınıflandırılmış şekilde, R01AC03 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında bulunur. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz DYMİSTA, MEDA PHARMA İLAÇ SANAYİ firmasının ürünüdür.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir