D3 TOTAL 150.000 I.U./10 ml oral damla

D3 TOTAL için kısa bilgi ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, D3 TOTAL ne ilacıdır; ilaca başlamadan önce uyulması gerekenler, D3 TOTAL dozajı; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; kullanım şekli; dozu; istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi D3 TOTAL oral damla hakkında bilinmesi gereken hususları kapsar.)

D3 TOTAL 150.000 I.U.-10 ml oral damla kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

D3 TOTAL 150.000 I.U.-10 ml oral damla kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

D3 TOTAL 150.000 I.U.-10 ml oral damla kısa ürün bilgisi

D3 TOTAL 150.000 I.U.-10 ml oral damla kısa ürün bilgisi

Endikasyon bilgisi: D3 vitamini (kolekalsiferol) etken maddesini içinde bulunduran D3 TOTAL, vücudunda D vitamininin eksik olduğu tespit edilmiş hastaların tedavisinde; D  vitamini emiliminin ve vücutta sentezlenmesinin bozulduğu, ilaç alımına bağlı atılımın arttığı durumlarda D  vitamini yetersizliğini önlemede;

D3 TOTAL, enjeksiyon yapılamayan hastalara oral yoldan verilir.

D3 TOTAL, hamilelikte C kategorisindedir, emzirme döneminde hekime danışmadan kullanılmaz.

D3 TOTAL kontrendikeleri: aşırı duyarlılık.

D3 TOTAL Oral damla sırasıyla; Sindirim Sistemi ve Metabolizma, Vitaminler, Vitamin A ve D, Vitamin D ve Analogları ve Vitamin D3 şeklinde sınıflandırılmış olup, A11CC05 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında bulunur. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz D3 TOTAL, ARGİS İLAÇ SANAYİ firmasının ürünüdür.

D3 TOTAL da dahil olmak üzere hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz D3 TOTAL’i  nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde  etkiler. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. D3 TOTAL ilaç ile tedaviniz yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir.
D3 TOTAL’i size verilen dozlardan daha fazla kullanmanız rahatsızlığınızda daha çabuk bir iyileşme sağlamaz. Ayrıca D3 TOTAL’i  bırakmanız gerektiği söylendiği halde ısrarla devam etmeyi uzattığınız takdirde ilacın sağlığınız üzerinde ciddi zararları olur.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir