D-COLEFOR FORT oral damla

D-COLEFOR FORT için kısa bilgi ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, D-COLEFOR FORT ne ilacıdır; ilaca başlamadan önce uyulması gerekenler, D-COLEFOR FORT dozajı; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; kullanım şekli; dozu; istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi D-COLEFOR FORT oral damla hakkında bilinmesi gereken hususları kapsar.)

D-COLEFOR FORT 150.000 I.U./10 ml oral damla kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

D-COLEFOR FORT 150.000 I.U.-10 ml oral damla kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

D-COLEFOR FORT 150.000 I.U.-10 ml oral damla kısa ürün bilgisi

D-COLEFOR FORT 150.000 I.U.-10 ml oral damla kısa ürün bilgisi

Endikasyon bilgisi: D3 vitamini (kolekalsiferol) etken maddesini içinde bulunduran D-COLEFOR FORT, vücudunda D vitamininin eksik olduğu tespit edilmiş hastaların tedavisinde; D  vitamini emiliminin ve vücutta sentezlenmesinin bozulduğu, ilaç alımına bağlı atılımın arttığı durumlarda D  vitamini yetersizliğini önlemede; vitamin D3 takviyesi

D-COLEFOR FORT, enjeksiyon yapılamayan hastalara oral yoldan verilir.

D-COLEFOR FORT, hamilelikte C kategorisindedir, emzirme döneminde hekime danışmadan kullanılmaz.

D-COLEFOR FORT Kontrendikeleri: yüksek tansiyon, damar hastalığı, akciğer rahatsızlığı,  D hipervitaminozu, hiperkalsiüri, hiperkalsemi.

D-COLEFOR FORT Oral damla sırasıyla; Sindirim Sistemi ve Metabolizma, Vitaminler, Vitamin A ve D, Vitamin D ve Analogları ve Vitamin D3 olarak sınıflandırılmış şekilde, A11CC05 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında bulunur. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz D-COLEFOR FORT, VEFA İLAÇ SANAYİ firmasının ürünüdür.

D-COLEFOR FORT da dahil olmak üzere hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz D-COLEFOR’u  nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde  etkiler. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. D-COLEFOR FORT ilaç ile tedaviniz yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir. D-COLEFOR FORT ‘u size verilen dozlardan daha fazla kullanmanız rahatsızlığınızda daha çabuk bir iyileşme sağlamaz. Ayrıca D-COLEFOR FORT ‘u  bırakmanız gerektiği söylendiği halde ısrarla devam etmeyi uzattığınız takdirde ilacın sağlığınız üzerinde ciddi zararları olur.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir