TIOCURE %1 krem

İlaç Hakkında Bilinmesi Gereken Hususlar :

 

  1. İlaç Marka İsmi: TIOCURE %1 krem
  2. Endikasyon Bilgisi: Tiyokonazol adlı etken maddeyi içinde bulundurur. TIOCURE, ciltteki mantar hastalıkları ve bebek bezi bölgesindeki pişiklerde; antifungal olarak (mantarların cilt üzerinde çoğalmasını engelleyici).
  3. DOZAJI: Günde 1 ya da 2 kere kullanılır.
  4. Kontrendikeleri: İlacın içindeki etken maddeye veya diğer bileşenlere alerji.
  5. TIOCURE, hamilelikte C kategorisindedir ve emzirme döneminde hekime danışmadan kullanılmaz.
  6. Etkileşimi: bulunmamaktadır.
  7. TIOCURE krem yan etkisi: uygulanan bölgede ödem.
  8. TIOCURE krem de dahil olmak üzere hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. TIOCURE ilaç ile tedaviniz yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir.
  9. TIOCURE sırasıyla, Dermatolojikler, Dermatolojik Antifungaller, Topikal Antifungaller, İmidazol ve triazol türevleri ve Tiyokonazol olarak sınıflandırılmış şekilde, D01AC07 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında bulunur. Eczaneden normal reçeteyle alabileceğiniz bu ilacın üretimini Toprak İlaç ve Kim.Mad. Sanayi yapar, ruhsatı da İstanbul İlaç San.ve Tic. A.Ş.’ye aittir.  TIOCURE için kısa bilgi ve prospektüs pdf belgeleri (ne ilacıdır; ilaca başlamadan önce bilinmesi gerekenler; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı;  ilaç etkileşimi, sakıncaları; saklama koşulları; uygulama biçimi; dozaj bilgileri; istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler) aşağıdadır.

 

TIOCURE krem kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)
TIOCURE krem kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

TIOCURE krem kısa ürün bilgisi
TIOCURE krem kısa ürün bilgisi

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir