SIGNIFOR 0.3 mg/1 ml Enjeksiyonluk Çözelti

Pasireotid diaspartat etken maddesini içinde bulunduran SIGNIFOR 0.3 mg/1 ml Enjeksiyonluk Çözelti, sırasıyla; Endokrin Sistem (İnsülin ve Cinsiyet hormonları dışında), Hipofiz ve Hipotalamus Hormonları ve Analogları, Hipothalamus Hormonları, Antigrowth hormonlar ve pasireotid şeklinde sınıflandırılmış olup, H01CB05 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında yer alır. Eczaneden normal  reçeteyle temin edebileceğiniz SIGNIFOR, NOVARTİS ÜRÜNLERİ  firmasının ürünüdür.

SIGNIFOR 0.3 mg için kısa bilgi ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, SIGNIFOR  ne ilacıdır; SIGNIFOR’a başlamadan önce uyulması gerekenler, SIGNIFOR dozajı; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; SIGNIFOR kullanım şekli; SIGNIFOR 0.3 mg Ampul yan etkisi, istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi SIGNIFOR Ampul ile ilgili bilinmesi gereken hususlar)

SIGNIFOR 0.3 mg/1 ml Enjeksiyonluk Çözelti’ye ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

SIGNIFOR 0.3 mg-1 ml Enjeksiyonluk Çözelti'ye ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

SIGNIFOR 0.3 mg/1 ml Enjeksiyonluk Çözelti’nin Kısa Ürün Bilgisi

SIGNIFOR 0.3 mg-1 ml Enjeksiyonluk Çözelti'nin Kısa Ürün Bilgisi

SIGNIFOR Ampul de dahil hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde etkiler. SIGNIFOR’u size verilen dozlardan daha fazla kullanmayınız. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir