EYLEA 40 mg intravitreal enj. için flakon

Aflibersept (40 mg) etken maddesini içinde bulunduran EYLEA 40 mg/ml intravitreal Enjeksiyon için flakon, sırasıyla; Duyu organları, Oftalmolojik İlaçlar, Oküler Vasküler Bozukluk İlaçları, Antineovaskülarizasyon ajanları ve Aflibersept şeklinde sınıflandırılmış olup, S01LA05 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında yer alır. Eczaneden normal  reçeteyle temin edebileceğiniz EYLEA, BAYER TÜRK KİMYA SANAYİ firmasının ürünüdür.

EYLEA için kısa bilgi ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, EYLEA ne ilacıdır; EYLEA Flakon’a başlamadan önce uyulması gerekenler, EYLEA dozajı; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; EYLEA kullanım şekli; EYLEA Flakon yan etkisi, istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi EYLEA Flakon ile ilgili bilinmesi gereken hususlar)

EYLEA 40 mg/ml intravitreal enjeksiyon için çözelti içeren flakon’a ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

EYLEA 40 mg-ml intravitreal enjeksiyon için çözelti içeren flakon'a ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

EYLEA 40 mg/ml intravitreal enjeksiyon için çözelti içeren flakon’un Kısa Ürün Bilgisi

EYLEA 40 mg-ml intravitreal enjeksiyon için çözelti içeren flakon'un Kısa Ürün Bilgisi

EYLEA Flakon da dahil hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde etkiler. EYLEA’yı size verilen dozlardan daha fazla kullanmayınız. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir