JOYMAX % 10 Sprey

İlaç Hakkında Bilinmesi Gereken Hususlar :

  1. İlaç Marka İsmi: JOYMAX % 10 Sprey.
  2. Endikasyon Bilgisi: Lidokain adlı etken maddeyi içinde bulundurur. Erken boşalma tedavisinde; geciktirici olarak, erkek cinsel organına uygulanan JOYMAX Sprey, deride sinirsel uyartıların oluşumunu önleyerek, cinsel birliktelik sırasında, dermal anestezinin sağlanması için kullanılır.
  3. DOZAJI: günde birkaç defa bir yada iki sprey
  4. JOYMAX kontrendikeleri: kalp ritim düzensizliği; genital bölgede bakteri, mantar, virüs hastalığı; aşırı hassasiyet; ağız veya göze temas.
  5. Etkileşim: simetidin, epilepsi ilaçları, antiaritmikler, Propranolol içeren ilaçlar
  6. JOYMAX’ın yan etkisi: döküntü, kırmızılık ve tahriş (genital bölge)
  7. JOYMAX Sprey de dahil olmak üzere hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz.
  8. JOYMAX sırasıyla, Dermatolojikler, Antiprüritikler, Topikal anestetikler ve lidokain olarak sınıflandırılmış şekilde, D04AB01 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında bulunur. Eczaneden normal reçeteyle alabileceğiniz JOYMAX’ın üretimini VEM İlaç Sanayi yapar, ruhsatı da aynı şirkete aittir. JOYMAX için kısa bilgi ve prospektüs pdf belgeleri (ne ilacıdır; ilaca başlamadan önce bilinmesi gerekenler; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı;  ilaç etkileşimi, sakıncaları; saklama koşulları; uygulama biçimi; dozaj bilgileri; istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler) aşağıdadır.

 

JOYMAX  kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)
JOYMAX kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

JOYMAX SPREY kısa ürün bilgisi
JOYMAX SPREY kısa ürün bilgisi

JOYMAX  Ruhsatı: VEM İlaç San. ve Tic. A.Ş
Adresi : Söğütözü Mahallesi 2177. Cadde No: 10B/49 Çankaya/ANKARA

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir