IROZINC kapsül

İlaç Hakkında Bilinmesi Gereken Hususlar :

 

  1. İlaç Marka İsmi: IROZINC kapsül.
  2. Endikasyon Bilgisi: Demir, Folik Asit, Çinko ve Vitamin C adlı etken maddeyi içinde bulundurur. IROZINC kapsül, demir eksikliği eşliğinde görülen çinko eksikliği tedavisinde; vitamin, mineral kombinasyonu takviyesi.
  3. IROZINC DOZAJI:  günlük 1×1 kapsül.
  4. IROZINC kapsül ile etkileşimi olan preperatlar:  tetrasiklin, barbitüratlar, Trientin, penisilin türevleri, Levotiroksin, süt ürünleri, oksifenbutazon.
  5. IROZINC kapsül, hamilelikte C kategorisindedir; emzirme döneminde hekime danışmadan kullanılmaz.
  6. IROZINC kapsül yan etkisi: gastrit, siyahımsı dışkı.
  7. IROZINC kapsül de dahil olmak üzere hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. IROZINC kapsül tedavisi yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir.
  8. IROZINC kapsül sırasıyla;  Sindirim Sistemi ve metabolizma, Vitaminler,Multivitamin kombinasyonları, Multivitamin-mineral kombinasyonları ve Demir+Folik Asit+ Çinko+Vitamin C olarak, A11JB ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında bulunur. Eczaneden normal reçeteyle alabileceğiniz IROZINC’in üretimini Berat Beran İlaç Sanayi yapar, ruhsatı da aynı şirkete aittir. IROZINC için kısa bilgi ve prospektüs pdf belgeleri (ne ilacıdır; IROZINC’e başlarken bilinmesi gereken konular; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı;  ilaç etkileşimi, sakıncaları; saklama koşulları; uygulama biçimi; dozajı; istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler) aşağıdadır.

 

IROZINC kapsül kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)
IROZINC kapsül kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

IROZINC kapsül kısa ürün bilgisi
IROZINC kapsül kısa ürün bilgisi

İlacın ruhsatı: Berat Beran İlaç Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.
Adres: Yenişehir Mah. Özgür Sok. No: 16 Ataşehir/İstanbul
Tel no: 0 216 456 65 70 (Pbx)- Faks no: 0 216 456 65 79

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir