INCURIA 180 mg Film Kaplı Tablet

Nateglinid adlı etken maddeyi içinde bulunduran INCURIA 180 mg Film Kaplı Tablet, sırasıyla; Sindirim Sistemi ve Metabolizma, Diyabet İlaçları, Kan Şekerini Düşüren diğer İlaçlar, Oral Antidiyabetikler ve nateglinid şeklinde sınıflandırılmış olup, A10BX03 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında yer alır. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz INCURIA, SANOVEL İLAÇ SANAYİ  firmasının ürünüdür.

İNCURİA için kısa bilgi ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, İNCURİA ne ilacıdır; ilaca başlamadan önce uyulması gerekenler, İNCURİA dozajı; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; İNCURİA kullanım şekli; İNCURİA yan etkisi, istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi İNCURİA tablet ile ilgili bilinmesi gereken hususlar)

İNCURİA 180 mg Film Tablet’e ait Kullanma Talimatı (ilaç prospektüsü)

İNCURİA 180 mg Film Tablet'e ait Kullanma Talimatı (ilaç prospektüsü)

İNCURİA 180 mg Film Kaplı Tablet’in Kısa Ürün Bilgisi

İNCURİA 180 mg Film Kaplı Tablet'in Kısa Ürün Bilgisi

İlacın etken maddesi Nateglinid (İNCURİA 180 mg), hiperglisemi-diyabet tip 2 tedavisinde; oral insülin salgılatıcı ajan, antidiyabetik

3×1  (60-180 mg )

İNCURİA, hamilelikte C kategorisinde, emzirme döneminde hekime danışmadan kullanılmaz.

İNCURİA Etkileşim: MAO inhibitörleri , ADE inhibitörleri, nonsteroid antiinflamatuarlar, salisatlar, sülfinpirazon, idrar söktürücü ilaçlar, Beta-blokerler, flukonazol, gemfibrozil, Sempatomimetik ilaçlar, oktreotid, lanreotid, Fenitoin, somatropin, anabolik hormonlar, rifampin etken maddeli ilaçlar.

Kontrendikeleri: diyabetik ketoasidoz, ağır karaciğer hastalığı,  emzirme, gebelik, diyabet tip 1 durumlarında ve ayrıca ilacın etken maddesine karşı bir hassasiyet durumu daha önce yaşadıysanız; kullanmayınız.

yan etki: Alerji hassasiyeti, bulantı, dispepsi, karın ağrısı, hipoglisemi belirtileri

İNCURİA da dahil hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde  etkiler. İNCURİA’ yı size verilen dozlardan daha fazla kullanmayınız. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir