GASVIN DUO Çiğneme Tableti

Kalsiyum Karbonat, Sodyum Bikarbonat ve Sodyum alijinat adlı etken maddeyi içinde bulunduran GASVIN DUO Çiğneme Tableti, sırasıyla; Sindirim Sistemi ve Metabolizma, Mide İlaçları, Antiasitler, Peptik ülser ve gastroözofageal reflü hastalığı için diğer ilaçlar ve Aljinik asit, antiasit kombinasyonu şeklinde sınıflandırılmış olup, A02BX13 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında yer alır. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz GASVIN DUO, DEVA HOLDİNG firmasının ürünüdür.

GASVIN DUO için kısa bilgi ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, GASVIN DUO ne ilacıdır; ilaca başlamadan önce uyulması gerekenler, GASVIN DUO dozajı; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; GASVIN DUO kullanım şekli; GASVIN DUO Çiğneme Tableti yan etkisi, istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi GASVIN DUO tablet ile ilgili bilinmesi gereken hususlar)

GASVIN DUO Çiğneme Tableti’ne ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

GASVIN DUO Çiğneme Tableti'ne ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

GASVIN DUO Çiğneme Tableti’nin Kısa Ürün Bilgisi

GASVIN DUO Çiğneme Tableti'nin Kısa Ürün Bilgisi

İlacın etken maddesi Kalsiyum Karbonat, Sodyum Bikarbonat ve Sodyum alijinat (GASVIN DUO), gastroözofageal reflü semptomlarında; antiasit

Yemeklerden sonra ve yatmadan önce hekimin önerdiği dozda.

Hamilelikte B kategorisinde, emzirme döneminde hekime danışmadan kullanılmaz.

GASVIN DUO Çiğneme Tableti de dahil hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde  etkiler. GASVIN DUO Çiğneme Tableti size verilen dozlardan daha fazla kullanmayınız. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir