BRONOLAC 15 mg/ 5 ml Pediatrik Şurup

Ambroksol adlı etken maddeyi içinde bulunduran BRONOLAC Pediatrik Şurup sırasıyla; Solunum Sistemi, Öksürük ve Soğuk Algınlığı İlaçları, Ekspektoranlar, Mukolitikler ve Ambroksol şeklinde şeklinde sınıflandırılmış olup, R05CB06 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında yer alır. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz BRONOLAC, WORLD MEDİCİNE İLAÇ SANAYİ firmasının ürünüdür .

BRONOLAC Pediatrik için kısa bilgilendirme ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, BRONOLAC ne ilacıdır; BRONOLAC’a başlamadan önce uyulması gerekenler, BRONOLAC dozajı; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; BRONOLAC kullanım şekli; yan etkileri, istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi BRONOLAC Pediatrik Şurup ile ilgili bilinmesi gereken hususlar)

BRONOLAC Pediatrik Şurup’a ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

BRONOLAC Pediatrik Şurup'a ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

BRONOLAC Pediatrik Şurup’un kısa ürün bilgisi

BRONOLAC Pediatrik Şurup'un kısa ürün bilgisi

Ambroksol : Solunum yollarındaki mukusun yapışkan ve katı olması durumunda; mukolitik

Doz:  günlük 0 ila 2 yaş  2 kere yarım ölçek; 2-5 yaş 3 kere yarım ölçek; 5-12 yaş 2-3 kere 1 ölçek tok karnına önerilir.

Kontrendikeleri: alerji hassasiyeti

Etkileşim: Haloperidol, ipratropium, atropin, antiaritmikler, antihistaminikler, trisiklik antidepresanlar

BRONOLAC, hamilelikte B kategorisinde; emzirme ve gebelik dönemlerinde hekime danışmadan kullanmayınız.

BRONOLAC alırken şiddetli karın ağrısı , nefes almada zorluk, kurdeşen, yüzde, dudaklarda, dilde ve boğazda şişlik gibi bir durumda hekiminizi bilgilendiriniz.

BRONOLAC Yan etki: Baş ağrısı, güçsüzlük, diyare, kaşıntı, mide bulantısı

BRONOLAC da dahil hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz BRONOLAC’ı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde  etkiler. BRONOLAC’ı size verilen dozlardan daha fazla kullanmayınız. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. BRONOLAC Pediatrik ile tedavi yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir