DISINOL 2 g+0,5 g+3,5 g/10 ml Çözelti

Karanfil esansı (Esans Girofle), Klorbutanol ve Fenol adlı etken maddeyi içinde bulunduran DIŞINOL Çözelti sırasıyla; Sindirim Sistemi ve Metabolizma, Ağız Sağlığı İlaçları,  Lokal oral tedavide kullanılan diğer ajanlar ve  fenol + karanfil yağı + klorbutanol şeklinde şeklinde sınıflandırılmış olup, A01AD11 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında yer alır. Eczaneden reçetesiz temin edebileceğiniz DİŞİNOL, KOÇAK FARMA İLAÇ VE KİMYA SANAYİ firmasının ürünüdür .

DİŞİNOL için kısa bilgilendirme ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, DİŞİNOL ne ilacıdır; DİŞİNOL’a başlamadan önce uyulması gerekenler, DİŞİNOL dozajı; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; DİŞİNOL kullanım şekli; yan etkileri, istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi DİŞİNOL Çözelti ile ilgili bilinmesi gereken hususlar)

DİŞİNOL Çözelti’ye ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

DİŞİNOL Çözelti'ye ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

DİŞİNOL Çözelti’nin kısa ürün bilgisi

DİŞİNOL Çözelti'nin kısa ürün bilgisi

DİŞİNOL: diş ağrısında; lokal ağrı kesici (ufak bir parça pamuk çözelti ile ıslatılıp dişin oyuğuna konularak kullanılır, diş etine değdirmeyiniz. )

Kontrendikeleri: alerji hassasiyeti görüldüğünde, süt çocuklarında diş çıkarırken ve 2 yaşından küçüklerde kontrendikedir.

Etkileşim: kanda pıhtılaşmayı önleyici ilaçlar

DİŞİNOL, hamilelikte C kategorisinde; emzirme ve gebelik dönemlerinde hekime danışmadan kullanmayınız.

DİŞİNOL kullanırken nefes almada zorluk, kurdeşen, yüzde, dudaklarda, dilde ve boğazda şişlik gibi bir durumda hekiminizi bilgilendiriniz.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir