BRONCHITABS Film Kaplı Tablet

Kekik ekstresi ile çuha çiçeği kökü ekstresi adlı etken maddeyi içinde bulunduran BRONCHITABS Film Kaplı Tablet sırasıyla; Solunum Sistemi, Öksürük ve Soğuk Algınlığı İlaçları, Ekspektoranlar, Grip ve Soğuk Algınlığı Tedavisi İçin Kombinasyon şeklinde sınıflandırılmış olup, R05CA ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında yer alır. Eczaneden reçetesiz temin edebileceğiniz BRONCHITABS, BİONORİCA İLAÇ firmasının ürünüdür.

BRONCHITABS için kısa bilgilendirme ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, BRONCHITABS ne ilacıdır; BRONCHITABS ‘a başlamadan önce uyulması gerekenler, BRONCHITABS dozajı; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; BRONCHITABS kullanım şekli; yan etkileri, istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi BRONCHITABS ile ilgili bilinmesi gereken hususlar)

BRONCHITABS Film Kaplı Tablet’e ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

BRONCHITABS Film Kaplı Tablet'e ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

BRONCHITABS Film Kaplı Tablet’in kısa ürün bilgisi

BRONCHITABS Film Kaplı Tablet'in kısa ürün bilgisi

BRONCHITABS, öksürük ve  balgamla seyreden akut bronşitte; antienflamatuvar, bronkodilatör, antitussif

Günlük 3 defa 1 ‘er tablet

Kontrendikeleri: 12 yaş altı, emzirme, gebelik, alerji hassasiyeti

BRONCHITABS alırken şiddetli karın ağrısı, nefes almada güçlük, kurdeşen, yüzde, dudaklarda, dil ve boğazda şişme gibi bir durumda hekiminizi bilgilendiriniz.

BRONCHITABS yan etki: bulantı, mide spazmı, dispne

BRONCHITABS da dahil hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz BRONCHITABS ‘ı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde  etkiler. BRONCHITABS ‘ı size verilen dozlardan daha fazla kullanmayınız. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir