ZENTİUS FORT Ağızda dağılan tablet

ZENTİUS FORT için kısa bilgi ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, ZENTİUS FORT ne ilacıdır; ilaca başlamadan önce uyulması gerekenler, ZENTİUS FORT dozajı; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; kullanım şekli; istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi ZENTİUS FORT 600 mg /1000 I.U. Ağızda Dağılan Tablet hakkında bilinmesi gereken hususları kapsar.)

ZENTİUS FORT 600 mg-1000 I.U. ağızda dağılan tablet kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

ZENTİUS FORT 600 mg-1000 I.U. ağızda dağılan tablet kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

ZENTİUS FORT 600 mg-1000 I.U. ağızda dağılan tablet kısa ürün bilgisi

ZENTİUS FORT 600 mg-1000 I.U. ağızda dağılan tablet kısa ürün bilgisi

Endikasyon bilgisi: Kalsiyum karbonat ve D3 vitamini etken maddesini içinde bulunduran ZENTİUS FORT, D vitamini ve kalsiyumun kombine eksikliklerinde, osteoporoz tanısı konmuş hastalarda; D vitamini ve kalsiyum yeterliliğinin korunması için.

DOZ: günde 1×1

ZENTİUS FORT Ağızda dağılan tablet, sırasıyla;  Sindirim Sistemi ve Metabolizma,  Kalsiyum İçeren Mineraller, Kalsiyum kombinasyonları ve D vitamini, kalsiyum şeklinde sınıflandırılmış olup, A12AX ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında bulunur. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz ZENTİUS FORT, İTF İLAÇ SANAYİ firmasının ürünüdür.
ZENTİUS FORT da dahil olmak üzere hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz ZENTİUS FORT’u  nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde  etkiler. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. ZENTİUS FORT ilaç ile tedaviniz yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir.
ZENTİUS FORT’u size verilen dozlardan daha fazla kullanmanız rahatsızlığınızda daha çabuk bir iyileşme sağlamaz. Ayrıca ZENTİUS FORT’u  bırakmanız gerektiği söylendiği halde ısrarla devam etmeyi uzattığınız takdirde ilacın sağlığınız üzerinde ciddi zararları olur.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir