ZELBORAF 240 mg Film Kaplı Tablet 

İlaç Marka İsmi: ZELBORAF 240 mg Film Kaplı Tablet
Endikasyon bilgisi: Vemurafenib adlı etken maddeyi içinde bulundurur. ZELBORAF, melonamada (deri kanserinde); antikanser olarak.

ZELBORAF sırasıyla, Antineoplastik ve İmmünomodülatör Ajanlar; Antineoplastikler; Diğer Antineoplastikler;  Protein kinaz inhibitörleri; Vemurafenib olarak sınıflandırılmış şekilde, L01XE15 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında bulunur. Eczaneden normal reçeteyle alabileceğiniz ZELBORAF, ROCHE MÜSTAHZARLARI SANAYİ firmasının ürünüdür.
ZELBORAF için kısa bilgi ve prospektüs pdf belgeleri aşağıdadır.( Endikeleri, ZELBORAF ne ilacıdır; ilaca başlamadan önce uyulması gerekenler, kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; kullanım şekli; dozu; istenmeyen etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi ZELBORAF 240 mg Tablet hakkında bilinmesi gereken hususları kapsar. )

ZELBORAF 240 mg Film Kaplı Tablet  kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)
ZELBORAF 240 mg Film Kaplı Tablet kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

ZELBORAF 240 mg Film Kaplı Tablet  kısa ürün bilgisi
ZELBORAF 240 mg Film Kaplı Tablet kısa ürün bilgisi

ZELBORAF da dahil olmak üzere hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde  etkiler. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. ZELBORAF ilaç ile tedaviniz yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir