VİDEROL-3 300.000 IU/ML IM ÇÖZELTİ

VİDEROL-3 için kısa bilgi ve prospektüs pdf belgeleri ( Endikeleri, VİDEROL-3 ne ilacıdır; ilaca başlamadan önce uyulması gerekenler, kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; kullanım şekli; dozu; istenmeyen etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi VİDEROL-3 300.000 IU/ML IM Çözelti hakkında bilinmesi gereken hususları kapsar. )

VİDEROL-3 300.000 IU-ML IM Çözelti kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

VİDEROL-3 300.000 IU-ML IM Çözelti kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

VİDEROL-3 300.000 IU-ML IM Çözelti kısa ürün bilgisi

VİDEROL-3 300.000 IU-ML IM Çözelti kısa ürün bilgisi

VİDEROL-3 de dahil olmak üzere hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz VİDEROL-3 ‘ü nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde  etkiler. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. VİDEROL-3 ilaç ile tedaviniz yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir.
VİDEROL-3 ‘ü size verilen dozlardan daha fazla kullanmanız ya da ilacı bırakmanız gerektiği söylendiği halde ısrarla ilaca devam etmeyi uzattığınız takdirde hastalığınızda  bir iyileşme sağlanmaz, aksine sağlığınız üzerinde ciddi zararları olur.

İlaç Marka İsmi: VİDEROL-3 300.000 IU/ML IM ÇÖZELTİ
Endikasyon bilgisi: D3 vitamini (kolekalsiferol) adlı etken maddeyi içinde bulundurur. VİDEROL-3, gastrointestinal  emilim bozukluğuna bağlı gelişen D vitamini eksikliğinde; vitamin D3 takviyesi olarak
VİDEROL-3 sırasıyla, Sindirim Sistemi ve Metabolizma, Vitaminler, Vitamin A ve D, Vitamin D ve Analogları ve Vitamin D3 olarak sınıflandırılmış şekilde, A11CC05 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında bulunur. Eczaneden normal reçeteyle alabileceğiniz VİDEROL-3, SABA İLAÇ SANAYİ firmasının ürünüdür.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir