VİAMED 50 mg Film Kaplı Tablet

Sildenafil sitrat adlı etken maddeyi içinde bulunduran VİAMED 50 mg Film Kaplı Tablet, sırasıyla; Ürogenital Sistem ve Cinsiyet Hormonları, Ürolojikler, Erektil disfonksiyon ilaçları ve Sildenafil şeklinde sınıflandırılmış olup, G04BE03 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında yer alır. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz VİAMED 50 mg, WORLD MEDICINE İLAÇLARI firmasının ürünüdür.

VİAMED 50 mg için kısa bilgi ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, VİAMED ne ilacıdır; ilaca başlamadan önce uyulması gerekenler, VİAMED dozajı; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; VİAMED kullanım şekli; VİAMED yan etkisi, istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi VİAMED 50 mg ile ilgili bilinmesi gereken hususlar)

VİAMED 50 mg Film Kaplı Tablet’e ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

VİAMED 50 mg Film Kaplı Tablet'e ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

VİAMED 50 mg Film Kaplı Tablet’in Kısa Ürün Bilgilendirmesi

VİAMED 50 mg Film Kaplı Tablet'in Kısa Ürün Bilgilendirmesi

Endikasyon bilgisi: VİAMED 50 mg, erektil disfonksiyonda; fosfodiesteraz tip 5 inhibitörü

Günlük doz: 1 defa 25-100 mg VİAMED

VİAMED kontrendikeleri: Sildenafil alerjisi, 18 yaş altı, riociguat tedavisi, optik nöropati,  aritmi,  hipotansiyon, anjina pektoris, inme gibi kardiyovasküler hastalıklar

VİAMED Etkileşim: Antihipertansifler, antiepileptikler, antifungaller, alfa blokörler, ritonavir

VİAMED alırken şiddetli karın ağrısı, nefes almada güçlük, ürtiker, yüzde, dudaklarda, boğaz veya dilde şişlik, göğüste ağrı, nöbet, kanlı meni ya da  kanlı  idrar ve priapizm gibi bir durumda hekiminizi bilgilendiriniz.

VİAMED Yan etkileri; Nazal konjesyon, yüz ve boyunda kızarıklık, vücut ısısında artış,  sersemlik, dispepsi, baş ağrısı, görme zayıflığı

VİAMED 50 mg tablet de dahil hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde  etkiler. VİAMED’i size verilen dozlardan daha fazla kullanmayınız. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz.

 

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir