TUTAST ARVOHALER 18 mcg inhalasyon tozu

TUTAST ARVOHALER için kısa bilgi ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, TUTAST ARVOHALER ne ilacıdır; ilaca başlamadan önce uyulması gerekenler, kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; kullanım şekli; dozu; istenmeyen etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi TUTAST ARVOHALER inhalasyon tozu hakkında bilinmesi gereken hususları kapsar.

TUTAST ARVOHALER inhalasyon tozu kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

TUTAST ARVOHALER inhalasyon tozu kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

TUTAST ARVOHALER inhalasyon tozu kısa ürün bilgisi

TUTAST ARVOHALER inhalasyon tozu kısa ürün bilgisi

—TUTAST ARVOHALER inhalasyon da dahil olmak üzere hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde  etkiler. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz.
—TUTAST ARVOHALER inhalasyon ile tedaviniz yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir. Size verilen dozlardan daha fazla kullanmanız ya da ilacı bırakmanız gerektiği söylendiği halde ısrarla ilaca devam etmeyi uzattığınız takdirde hastalığınızda  bir iyileşme sağlanmaz, aksine sağlığınız üzerinde ciddi zararları olur.

 

İlaç Marka İsmi: TUTAST ARVOHALER 18 mcg inhalasyon tozu

Endikasyon bilgisi: Tiotropium adlı etken maddeyi içinde bulunduran bu ilaç kronik bronşit, astım ve amfizemde; bronkodilatör

Günlük doz: 1×1

TUTAST ARVOHALER sırasıyla, Solunum Sistemi, Obstrüktif Solunum Sistemi Hastalıkları ilaçları, İnhalanlar,  Antikolinerjikler ve tiotropium bromür monohidrat olarak sınıflandırılmış şekilde, R03BB04 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında bulunur. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz TUTAST ARVOHALER, ARVEN İLAÇ SANAYİ firmasının ürünüdür.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir