TECDİMEX 120 mg gastrorezistan sert kapsül

TECDİMEX 120 mg için kısa bilgi ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, TECDİMEX ne ilacıdır; ilaca başlamadan önce uyulması gerekenler, TECDİMEX dozajı; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; kullanım şekli; dozu; istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi TECDİMEX 120 mg kapsül hakkında bilinmesi gereken hususları kapsar.)

TECDİMEX 120 mg gastrorezistan sert kapsül kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

daha sonra girilecek.

TECDİMEX 120 mg gastrorezistan sert kapsül kısa ürün bilgisi

daha sonra girilecek.

Endikasyon bilgisi: Dimetil fumarat adlı etken maddeyi içinde bulunduran TECDİMEX 120 mg kapsül, tekrarlayan-düzelen tip MS (multiple skleroz) hastalığının tedavisinde;

Doz: Başlangıç günlük 2 defa 120 mg lık 1’er kapsül;  idame günlük 2 defa 240 mg lık 1’er TECDİMEX kapsül

TECDİMEX 120 mg, hamilelikte C kategorisindedir, emzirme döneminde kullanılmaz.

TECDİMEX kontrendikeleri: etken maddeye alerji reaksiyonu.

TECDİMEX 120 mg yan etki: diyare, gastrit, vücut ısısında artış. kaşıntılı döküntü.

TECDİMEX 120 mg kapsül sırasıyla; Antineoplastik ve immünomodülatör ajanlar, İmmünsupresif Ajanlar, Diğer İmmünsupresif Ajanlar ve Dimetil fumarat şeklinde sınıflandırılmış olup, L04AX07 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında yer alır. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz TECDİMEX 120 mg, ARDİ FARMA İLAÇ PAZARLAMA firmasının ürünüdür.

TECDİMEX 120 mg kapsül de dahil olmak üzere hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz TECDİMEX’i  nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde  etkiler. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. TECDİMEX ilaç ile tedaviniz yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir. TECDİMEX’i size verilen dozlardan daha fazla kullanmanız rahatsızlığınızda daha çabuk bir iyileşme sağlamaz.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir