TEBOKAN INTENS 120 mg Film Tablet

Endikasyon Bilgisi :

İlacın etken maddesi  Ginkgo biloba yaprak kuru ekstresi’dir. TEBOKAN INTENS Film Tablet, beyine ve uzuvlara kan akışkanlığını arttırarak hafızanın ve konsantrasyonun geliştirilmesine yardımcı olur, denge bozukluklarında dengelenmeyi iyileştirir, beyinde yaşa bağlı ortaya çıkan bazı hücresel değişiklikleri azaltır,  bellek performansı ve öğrenme  kapasitesini arttırır. Sinir hücrelerini koruyucu etkisi de vardır. TEBOKAN INTENS, alzheimer tipi bunama (demans), damar hastalıklarına bağlı bunama veya karışık formlarındaki bunama ile  tıkayıcı tipte damar hastalıklarına bağlı bacak ağrısı, kesik topallama – ağrısız yürüme mesafesinin iyileştirilmesi ve denge bozukluğu, baş dönmesi,  kulak çınlaması tedavisi için kullanılmaktadır.

TEBOKAN INTENS 120 mg Film Tablet  Hakkında Bilinmesi Gereken Hususlar :

  1. İlacın etken maddesine karşı bir alerjiniz varsa bu ilacı kullanmanız önerilmez.
  2. TEBOKAN INTENS, alyuvarlar ve kan pıhtılaşma hücreleri üzerine etki ederek, beyine ve uzuvlara kan akışkanlığını arttırır.
  3. Eğer kan pıhtılaşma bozukluğu veya  herhangi bir kanama probleminiz varsa ya da kan  pıhtılaşmasını önleyici bir ilaç kullanıyorsanız, beyin kanaması geçirdiyseniz veya sara hastasıysanız TEBOKAN INTENS‘i kullanmadan önce doktorunuzu bilgilendiriniz.
  4. Ameliyat sonrası kanamayı artırdığına dair bazı vaka örnekleri olduğundan dolayı herhangi bir ameliyat olma durumunuz var ise ameliyat olmadan belli bir süre önce TEBOKAN INTENS‘ in alımını durdurmanız gerekebilir. Cerrahınıza ameliyat öncesi bu ilacı kullandığınızı bildiriniz.
  5. MAO inhibitörleri (depresyon tedavisinde kullanılan bir tedavi grubu) ile birlikte kullanımından kaçınınız.
  6. Antibiyotik grubu ilaçlar ile birlikte kullanıldığında işitme kaybınızda ve dengenizde bozulma olabilir, bu yüzden bu ilaçlarla birlikte kullanımında dikkatli olunuz.
  7. •18 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmamalıdır.
  8. Hamilelik ve emzirme dönemlerinde kullanmayınız.

TEBOKAN  INTENS 120 mg Film Tablet’in Kullanım Şekli :

  1. Doktorunuz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Tedavi süresince lütfen doktorunuzun direktiflerine uyunuz.
  2. İlacın her dozunu bir bardak dolusu su ile birlikte alınız.

İlacın Olası Yan Etkileri

  1. Karın ağrısı , nefes almada güçlük, kurdeşen, yüzde , dudaklarda , dilde ve boğazda şişlik gibi bir durumda doktorunuzu bilgilendiriniz.
  2. İlacın kullanımına bağlı olarak yaygın görülen herhangi bir yan etki bildirilmemiştir.

 

İlaç Etken Maddesi:  Ginkgo biloba yaprak kuru ekstresi
İlaç Marka İsmi: TEBOKAN INTENS 120 mg Film Tablet

TEBOKAN INTENS 120 mg Film Tablet Kullanma talimatı


TEBOKAN INTENS Film Tablet Kullanma talimatı

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir