TEBOKAN FORT 40 mg Film Tablet

Ginkgo biloba yaprakları kuru ekstresi etken maddesini içinde bulunduran TEBOKAN FORT 40 mg Film Tablet, sırasıyla; Sinir Sistemi, Psikoanaleptikler, Anti-Demans İlaçlar, Diğer Anti-Demans İlaçları ve ginkgo yaprak şeklinde sınıflandırılmış olup, N06DX02 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında yer alır. Eczaneden normal  reçeteyle temin edebileceğiniz TEBOKAN FORT, ABDİ İBRAHİM İLAÇ SANAYİ  firmasının ürünüdür.

TEBOKAN FORT için kısa bilgi ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, TEBOKAN FORT ne ilacıdır; TEBOKAN FORT’a başlamadan önce uyulması gerekenler, TEBOKAN FORT dozajı; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; TEBOKAN FORT kullanım şekli; TEBOKAN FORT tablet yan etkisi, istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi TEBOKAN FORT tablet ile ilgili bilinmesi gereken hususlar)

TEBOKAN FORT 40 mg Film Tablet’e ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

TEBOKAN FORT 40 mg Film Tablet'e ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

TEBOKAN FORT 40 mg Film Tablet’in Kısa Ürün Bilgisi

TEBOKAN FORT 40 mg Film Tablet'in Kısa Ürün Bilgisi

TEBOKAN FORT da dahil hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde etkiler. TEBOKAN FORT’u size verilen dozlardan daha fazla kullanmayınız. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz.

 

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir