SINECOD 1,5 mg/ml Şurup

Butamirat sitrat adlı etken maddeyi içinde bulunduran SINECOD 1,5 mg/ml Şurup sırasıyla; Solunum Sistemi, Öksürük ve Soğuk Algınlığı İlaçları, Öksürük Kesiciler, Diğer Öksürük Kesici İlaçlar ve butamirat sitrat şeklinde sınıflandırılmış olup, R05DB13 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında yer alır. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz SINECOD 1,5 mg/ml Şurup, GLAXOSMITHKLINE TÜKETİCİ SAĞLIĞI  firmasının ürünüdür .

SINECOD için kısa bilgilendirme ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, SINECOD ne ilacıdır; SINECOD’e başlamadan önce uyulması gerekenler,  SINECOD dozajı; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; SINECOD kullanım şekli; yan etkileri, istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi SINECOD Şurup ile ilgili bilinmesi gereken hususlar)

SINECOD 1,5 mg/ml Şurup’a ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

SINECOD 1,5 mg-ml Şurup'a ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

SINECOD 1,5 mg/ml Şurup’un kısa ürün bilgilendirmesi

SINECOD 1,5 mg-ml Şurup'un kısa ürün bilgilendirmesi

SINECOD Şurup, öksürük tedavisinde; antitussif (öksürük refleksini baskılayıcı)

günlük: 3-6 yaş 3 kere 1 er ölçek; 6-12 yaş 3 kere 2 ölçek; 12 yaş üstü 3 kere 3 er ölçek; yetişkin  4 kere 3 er ölçek

Kontrendikeleri: 3 yaşından küçükler, alerji hassasiyeti

SINECOD, hamilelikte C kategorisinde; emzirme ve gebelik dönemlerinde hekime danışmadan kullanmayınız.

Etkileşim : SINECOD, ekspektoran etkili ilaçlarla beraber kullanılmamalıdır.

SINECOD alırken şiddetli karın ağrısı, nefes almada güçlük, kurdeşen, yüzde, dudaklarda, dil ve boğazda şişme gibi bir durumda hekiminizi bilgilendiriniz.

SINECOD yan etki: uyuklama, cilt döküntüsü, kaşıntı, diyare, mide bulantısı

SINECOD da dahil hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz SINECOD’u nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde  etkiler. SINECOD’u size verilen dozlardan daha fazla kullanmayınız. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. SINECOD alımı yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir