NETİLDEX %0,3+%0,1 Göz Damlası

Netilmisin (3 mg) ve Deksametazon (1 mg) adlı aktif maddeyi içinde bulunduran NETİLDEX Göz Damlası, sırasıyla; Duyu Organları, Oftalmolojik ilaçlar, Antienflamatuar Antienfektif kombinasyonları,  Kortikosteroid antienfektif kombinasyonları ve Netilmisin sülfat+Deksametazon disodyumfosfat şeklinde sınıflandırılmış olup, S01CA01 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında yer alır. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz NETİLDEX, SIFI İLAÇ firmasının ürünüdür .

NETİLDEX için kısa bilgilendirme ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, NETİLDEX ne ilacıdır; NETİLDEX’e başlamadan önce uyulması gerekenler,  NETİLDEX dozajı; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; NETİLDEX kullanım şekli; yan etkileri, istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi NETİLDEX damla ile ilgili bilinmesi gereken hususlar)

NETİLDEX Göz Damlası’na ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

NETİLDEX Göz Damlası'na ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

NETİLDEX Göz Damlası’nın kısa ürün bilgilendirmesi

NETİLDEX Göz Damlası'nın kısa ürün bilgilendirmesi

NETİLDEX damla da dahil hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz NETİLDEX ‘i nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde  etkiler. NETİLDEX ‘i size verilen dozlardan daha fazla kullanmayınız. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. NETİLDEX alımı yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir