NAPROSYN PLUS deriye uygulanacak sprey

NAPROSYN PLUS için kısa bilgi ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, NAPROSYN PLUS ne ilacıdır; ilaca başlamadan önce uyulması gerekenler, kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; kullanım şekli; dozu; istenmeyen etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi NAPROSYN PLUS Sprey hakkında bilinmesi gereken hususları kapsar.)

NAPROSYN PLUS deriye uygulanacak sprey kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

NAPROSYN PLUS deriye uygulanacak sprey kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

NAPROSYN PLUS deriye uygulanacak sprey kısa ürün bilgisi

NAPROSYN PLUS deriye uygulanacak sprey kısa ürün bilgisi

NAPROSYN PLUS da dahil olmak üzere hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz NAPROSYN PLUS’ı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde  etkiler. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. NAPROSYN PLUS ilaç ile tedaviniz yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir.
NAPROSYN PLUS’ı size verilen dozlardan daha fazla kullanmanız hastalığınızda daha çabuk bir iyileşme sağlamaz. Ayrıca ilacı bırakmanız gerektiği söylendiği halde ısrarla devam etmeyi uzattığınız takdirde sağlığınız üzerinde ciddi zararları olur.

İlaç Marka İsmi: NAPROSYN PLUS %10 + %5 deriye uygulanacak sprey, çözelti

Endikasyon bilgisi: naproksen (100 mg) ve lidokain (50 mg) adlı etken maddeyi içinde bulunduran NAPROSYN PLUS Sprey, künt travmalar, kas ve yumuşak doku romatizması ; romatoid artrit, kas tutulması ve kireçlenmede; lokal analjezik, antienflamatuvar.

Dozu: günde iki üç kere 3-5 püskürtme

NAPROSYN PLUS Sprey, hamilelikte 1. ve 2. üç aylık dönemde C, 3. üç aylık dönemde D kategorisindedir; emzirme döneminde hekime danışmadan kullanılmaz.

Kontrendikeleri: aşırı duyarlılık, 2 yaş altı çocuklar.

Yan etki: Uygulanan yerde kızarıklık, kaşıntı ve soluklaşma.

NAPROSYN PLUS sırasıyla Kas İskelet Sistemi, Topikal Kas Eklem Ağrı İlaçları, Topikal nonsteroid antienflamatuar/analjezik ilaçlar  ve naproksen sodyum+lidokain şeklinde sınıflandırılmış olup, M02AA ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında bulunur. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz NAPROSYN PLUS, ABDİ İBRAHİM İLAÇ SANAYİ firmasının ürünüdür.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir