MVASİ 400 mg/16 ml İnfüz. Çöz. Haz. İçin Konsantre

MVASİ 400 mg için kısa bilgi ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, MVASİ ne ilacıdır; ilaca başlamadan önce uyulması gerekenler, MVASİ dozajı; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; kullanım şekli; istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi MVASİ 400 mg/16 ml İnfüz. Çöz. Haz. İçin Konsantre hakkında bilinmesi gereken hususları kapsar.)

MVASİ 400 mg-16 ml İnfüz. Çöz. Haz. İçin Konsantre kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

MVASİ 400 mg-16 ml İnfüz. Çöz. Haz. İçin Konsantre kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

MVASİ 400 mg-16 ml İnfüz. Çöz. Haz. İçin Konsantre kısa ürün bilgisi

MVASİ 400 mg-16 ml İnfüz. Çöz. Haz. İçin Konsantre kısa ürün bilgisi

Endikasyon bilgisi: Bevacizumab adlı etken maddeyi içinde bulunduran MVASİ 400 mg İnfüzyonluk Çözelti, metastatik kalın bağırsak, rahim ağzı kanserlerinde ve kötü huylu beyin tümörü tedavisinde; hümanize monoklonal antikor

MVASİ kontrendikeleri: Bu ilaca ya da Çin hamster over hücresi ürünlerine veya diğer rekombinant insan veya hümanize
edilmiş antikorlara aşırı duyarlılık, gebelik. emzirme.

MVASİ yan etki: Karın ağrısı, mukozal enflamasyon, vücut ısısında artış, zayıflama, kas ve eklemlerde ağrı, kuvvetsizlik, anoreksiya nervoza, kusma, mide bulantısı, diyare, baş ağrısı, deride kuruluk ve renk değişikliği.

MVASİ 400 mg İnfüz. Çöz. Haz. İçin Konsantre, sırasıyla; Antineoplastik ve İmmünomodülatör Ajanlar, Antineoplastikler, Diğer Antineoplastik Ajanlar, Monoklonal antikorlar ve bevasizumab şeklinde sınıflandırılmış olup, L01XC07 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında yer alır. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz MVASİ, AMGEN İLAÇ firmasının ürünüdür.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir