LOCASALENE Merhem

İlaç Hakkında Bilinmesi Gereken Hususlar :

 

  1. İlaç Marka İsmi: LOCASALENE 0.2 MG/G + 30 MG/G MERHEM. Flumetazon pivalat(0,2 mg) ve salisilik asit (30 mg) etken maddeyi içinde bulundurur.
  2. Endikasyon Bilgisi: deri kalınlaşması eşliğinde subakut ve kronik iltihabi deri hastalıkları tedavisinde
  3. LOCASALENE DOZAJI : günde 1-2 kere sürülür.
  4. Kontrendikeleri:  Alerji, perioral dermatit, gül hastalığı, balık pulu hastalığı, bakteri, mantar ve virüslere bağlı deri hastalığı. göze veya  geniş yüzeylere uygulama, yara ülseri, sivilceler, uyuz.
  5. LOCASALENE , hamilelikte C kategorisindedir ve emzirme döneminde hekime danışmadan kullanılmaz.
  6. Etkileşimi: Yoktur.
  7. LOCASALENE yan etkisi: uygulanan bölgede lekelenme, incelme.
  8. LOCASALENE Merhem de dahil olmak üzere hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. LOCASALENE  ilaç ile tedaviniz yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir.
  9. LOCASALENE sırasıyla, Dermatolojikler, Dermatolojik Kortikosteroid ilaçlar, Kortikosteroidler diğer kombinasyonlar, Topikal kortikosteroid, moderately potent, diğer kombinasyonlar ve flumetazon pivalat, salisilik asit kombinasyonu olarak sınıflandırılmış şekilde, D07XB01 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında bulunur. Eczaneden normal reçeteyle alabileceğiniz bu ilacın üretimini AVİXA İlaç sanayi yapar, ruhsatı da aynı şirkete aittir.  LOCASALENE  için kısa bilgi ve prospektüs pdf belgeleri (ne ilacıdır; ilaca başlamadan önce bilinmesi gerekenler; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı;  ilaç etkileşimi, kontrendikeleri; saklama koşulları; uygulama biçimi; dozaj bilgileri; istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler)  aşağıdadır.

 

LOCASALENE  kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)
LOCASALENE kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

LOCASALENE  kısa ürün bilgisi
LOCASALENE kısa ürün bilgisi

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir