INBROXA 300 mcg İnhalasyon Tozu, Sert Kapsül

INBROXA 300 mcg için kısa bilgi ve prospektüs pdf belgeleri (Endikeleri, INBROXA ne ilacıdır; ilaca başlamadan önce uyulması gerekenler, INBROXA dozajı; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; INBROXA kullanım şekli; INBROXA yan etkisi, istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi INBROXA 300 mcg İnhalasyon Tozu, Sert Kapsül ile ilgili bilinmesi gereken hususlar)

INBROXA 300 mcg İnhalasyon Tozu, Sert Kapsül kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

INBROXA 300 mcg İnhalasyon Tozu, Sert Kapsül kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

INBROXA 300 mcg İnhalasyon Tozu, Sert Kapsül kısa ürün bilgisi

INBROXA 300 mcg İnhalasyon Tozu, Sert Kapsül kısa ürün bilgisi

INBROXA 300 mcg sırasıyla; Solunum Sistemi, Obstrüktif Solunum Sistemi Hastalıkları, Adrenerjikler, İnhalan, Selektif beta2 adrenoreseptör agonistleri ve indakaterol şeklinde sınıflandırılmış olup, R03AC18 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında yer alır. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz INBROXA 300 mcg, DEVA HOLDİNG firmasının ürünüdür.

Endikasyon bilgisi: indakaterol maleat adlı etken maddesini içinde bulunduran INBROXA 300 mcg: KOAH’da hava yolu tıkanmasının uzun süreli tedavisinde bronkodilatör

günde 1 defa 150-300 mcg

Etkileşim: glokom ilaçları, prednizolon, beta agonistleri, yüksek tansiyon ilaçları, formoterol, salmeterol, teofilin etken maddeli ilaçlar.

INBROXA kontrendikeleri: ilaca alerji hassasiyeti, serum düşük potasyum seviyesi, tirotoksikoz, astım, diyabet, kalp, nöbet hastalığı,

Yan etki: burunda tıkanıklık, akıntı, baş ağrısı, öksürme, boğaz ağrısı.

INBROXA, hamilelikte C kategorisindedir ve emzirenler hekimle görüşmeden bu ilacı kullanmamalıdırlar.

INBROXA 300 mcg Sert Kapsül de dahil hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz INBROXA’yı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde  etkiler. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. INBROXA’yı size verilen dozlardan daha fazla kullanmanız rahatsızlığınızda daha çabuk bir iyileşme sağlamaz. INBROXA ilaç ile tedaviniz yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir