İMAVEC 400 mg kapsül

İMAVEC 400 mg için kısa bilgi ve prospektüs pdf belgeleri aşağıdadır.(Endikeleri, İMAVEC ne ilacıdır; ilaca başlamadan önce uyulması gerekenler, kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; kullanım şekli; dozu; istenmeyen etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi İMAVEC 400 mg hakkında bilinmesi gereken hususları içerir.)

İMAVEC 400 mg kapsül kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

İMAVEC 400 mg kapsül kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

İMAVEC 400 mg kapsül kısa ürün bilgisi
İMAVEC 400 mg kapsül kısa ürün bilgisi

İlaç Marka İsmi: İMAVEC 400 mg kapsül

Endikasyon Bilgisi: İmatinib adlı etken maddeyi içinde bulundurur. İMAVEC 400 mg kapsül, kronik miyeloid lösemide, lenfoblastik lösemide, Hipereozinofilik sendrom ve SM’de; protein kinaz inhibitörü, antineoplastik olarak.

İMAVEC günde 1-2×100 mg -400 mg

İMAVEC kontrendike: alerjik reaksiyonlarda.

İMAVEC 400 mg, hamilelikte D kategorisindedir ve anne sütüne geçmektedir.

Etkileşim: azol antifungaller, makrolidler,

İMAVEC 400 mg yan etkisi: kilo artışı, ödem, kemik-eklem ve kas ağrısı, halsizlik, anoreksi, sebepsiz morluk, kanama, göz etrafında şişme, gastrit, bağırsak gazı, hazımsızlık, ağız içi yaraları, gaz, vücut ısısında artış, anoreksiya, uyuyamama.

İMAVEC kapsül de dahil olmak üzere hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. İMAVEC ilaç ile tedaviniz yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir.

İMAVEC 400 mg; sırasıyla, Antineoplastik ve immünomodülatör ajanlar, Antineoplastikler, Diğer kanser ilaçları, Protein kinaz inhibitörleri ve imatinib olarak sınıflandırılmış şekilde, L01XE01 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında bulunur. Eczaneden normal reçeteyle alabileceğiniz İMAVEC 400 mg , KOÇAK FARMA İLAÇ firmasının ürünüdür.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir