GLIVON 400 mg film tablet

GLIVON 400 mg için kısa bilgi ve prospektüs pdf belgeleri aşağıdadır.(Endikeleri, GLIVON ne ilacıdır; ilaca başlamadan önce uyulması gerekenler, kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; kullanım şekli; dozu; istenmeyen etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi GLIVON 400 mg hakkında bilinmesi gereken hususları içerir.)

GLİVON 400 mg film tablet kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

GLİVON 400 mg film tablet kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

GLİVON 400 mg film tablet kısa ürün bilgisi
GLİVON 400 mg film tablet kısa ürün bilgisi

Endikasyon Bilgisi: İmatinib adlı etken maddeyi içinde bulundurur. GLIVON 400 mg film tablet, kronik miyeloid lösemide, lenfoblastik lösemide, Hipereozinofilik sendrom ve SM’de; protein kinaz inhibitörü, antineoplastik olarak.

GLIVON günde: 1-2×200 mg -400 mg

GLIVON kontrendike: alerjik reaksiyonlarda.

GLIVON 400 mg, hamilelikte D kategorisindedir ve anne sütüne geçmektedir.

Etkileşim: azol antifungaller, makrolidler,

GLIVON 400 mg yan etkisi: kilo artışı, ödem, kemik-eklem ve kas ağrısı, halsizlik, anoreksi, sebepsiz morluk, kanama, göz etrafında şişme, gastrit, bağırsak gazı, hazımsızlık, ağız içi yaraları, gaz, vücut ısısında artış, anoreksiya, uyuyamama.

GLIVON film tablet de dahil olmak üzere hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. GLIVON ilaç ile tedaviniz yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir.

GLIVON 400 mg; sırasıyla, Antineoplastik ve immünomodülatör ajanlar, Antineoplastikler, Diğer kanser ilaçları, Protein kinaz inhibitörleri ve imatinib olarak sınıflandırılmış şekilde, L01XE01 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında bulunur. Eczaneden normal reçeteyle alabileceğiniz GLIVON 400 mg, NOBEL İLAÇ SANAYİ firmasının ürünüdür.

 

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir