GEMYSETIN Ovül

İlaç Hakkında Bilinmesi Gereken Hususlar :

 

  1. İlaç Marka İsmi: GEMYSETIN Ovül
  2. Endikasyon Bilgisi: kloramfenikol adlı etken maddeyi içinde bulundurur. GEMYSETİN Ovül, vajinanın iltihabi durumlarında; lokal antibiyotik.
  3. GEMYSETİN DOZAJI: 1×1 gece
  4. GEMYSETİN Kontrendikeleri: aşırı duyarlılık.
  5. GEMYSETİN ovül, hamilelikte C kategorisindedir ve emzirenlerde kullanılmaz.
  6. GEMYSETİN Ovül Etkileşimi:  Kumarinler, fenitoin, klorpropamid veya tolbutamid.
  7. GEMYSETİN yan etkisi: vajinada geçici rahatsızlık hissi.
  8. GEMYSETİN Ovül de dahil olmak üzere hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. GEMYSETİN ilaç ile tedaviniz yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir.
  9. GEMYSETİN Ovül sırasıyla, Jinekolojik Antiinfektif ve Antiseptikler, Antibakteriyel (antibiyotik) ilaçlar, Amfenikoller ve kloramfenikol olarak sınıflandırılmış şekilde, G01AA05 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında bulunur. Eczaneden normal reçeteyle alabileceğiniz GEMYSETİN Ovül’ün üretimini Deva Holding A.Ş yapar, ruhsatı da Pfizer Inc./ABD lisansıyla aynı şirkete aittir. GEMYSETİN Ovül için kısa bilgi ve prospektüs pdf belgeleri (ne ilacıdır; ilaca başlamadan önce bilinmesi gerekenler; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı;  ilaç etkileşimi, sakıncaları; saklama koşulları; uygulama biçimi; dozaj bilgileri; istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler) aşağıdadır.

GEMYSETİN Ovül kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)
GEMYSETİN Ovül kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

GEMYSETİN Ovül kısa ürün bilgisi
GEMYSETİN Ovül kısa ürün bilgisi

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir