FLOXİMED Göz Damlası

Siprofloksasin hidroklorür adlı etken maddeyi içinde bulunduran FLOXİMED Göz Damlası, sırasıyla; Duyu Organları, Oftalmolojik İlaçlar, Antienfektifler, Diğer antiinfektifler ve Siprofloksasin şeklinde sınıflandırılmış olup, S01AX13 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında yer alır. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz FLOXİMED, WORLD MEDİCİNE İLAÇ  SANAYİ  firmasının ürünüdür.

FLOXİMED için kısa bilgi ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, FLOXİMED ne ilacıdır; ilaca başlamadan önce uyulması gerekenler, FLOXİMED dozajı; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; FLOXİMED kullanım şekli; FLOXİMED göz damlası yan etkisi, istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi FLOXİMED damla ile ilgili bilinmesi gereken hususlar)

FLOXİMED Göz Damlası’na ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

FLOXİMED Göz Damlası'na ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

FLOXİMED Göz Damlası’nın Kısa Ürün Bilgisi

FLOXİMED Göz Damlası'nın Kısa Ürün Bilgisi

Endikasyon bilgisi: İlacın etken maddesi Siprofloksasin hidroklorür, göz enfeksiyonu, kornea ülseri tedavisinde; antibiyotik, DNA giraz enzimini inhibitörü

günde 4 defa 1-2 damla

FLOXİMED, hamilelikte C kategorisindedir, emzirenler hekime danışmadan kullanmamalıdırlar.

Kontrendikeleri: etken maddeye alerji, antibiyotik alerjisi, 1 yaşından küçükler

Ağız tadında değişiklikler, gözlerde kırmızılık ve rahatsızlık hissi FLOXİMED’in yaygın yan etkileridir.

FLOXİMED damla da dahil hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde  etkiler. FLOXİMED ’i size verilen dozlardan daha fazla kullanmayınız. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir