ENOX 8000 ANTI-XA IU/0,8 ml Kull. Hazır Enjektör

Enoksaparin adlı etken maddeyi içinde bulunduran ENOX 8000 anti-Xa IU Enjektör sırasıyla; Kan ve Kan Oluşturan Organlar, Antitrombotik Ajanlar, Heparin Grubu ve Enoksaparin şeklinde sınıflandırılmış olup, B01AB05 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında yer alır. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz ENOX, ATABAY KİMYA SANAYİ  firmasının ürünüdür.

ENOX için kısa bilgi ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, ENOX ne ilacıdır; ENOX’a başlamadan önce uyulması gerekenler, ENOX dozajı; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; ENOX kullanım şekli; ENOX Enjektör yan etkisi, istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi ENOX 8000 anti-Xa IU Enjektör ile ilgili bilinmesi gereken hususlar)

ENOX 8000 anti-Xa IU 0,8 ml Enjektör’e ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

ENOX 8000 anti-Xa IU 0,8 ml Enjektör'e ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

ENOX 8000 anti-Xa IU 0,8 ml Enjektör’ün Kısa Ürün Bilgisi

ENOX 8000 anti-Xa IU 0,8 ml Enjektör'ün Kısa Ürün Bilgisi

Endikasyon bilgileri: İlacın etken maddesi enoksaparin (80 mg), toplardamarlar da pıhtı oluşumunun önlenmesi ve oluşmuş pıhtıların tedavisinde; antitrombotik, düşük molekül ağırlıklı heparin

ENOX kontrendikeleri: etken maddeye aşırı duyarlılık, felç, aktif kanama.

ENOX yan etki: Kaşıntı, kurdeşen, enjeksiyon uygulanan yerde hemoraji, iltihap, kütle, ödem, ağrı.

ENOX Enjektör de dahil hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde etkiler. ENOX’ u size verilen dozlardan daha fazla kullanmayınız. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir