DORAMYCIN 3.000.000 IU Film Tablet

DORAMYCIN 3.000.000 IU için kısa bilgi ve prospektüs pdf belgeleri (endikasyonu, DORAMYCIN ne ilacıdır; ilaca başlamadan önce bilinmesi gerekenler; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı;  ilaç etkileşimi, sakıncaları; saklama koşulları; uygulama biçimi; dozaj bilgileri; istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler) aşağıdadır.

DORAMYCİN 3.000.000 IU Film Tablet kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)
DORAMYCIN 3.000.000 IU Film Tablet kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

DORAMYCİN 3.000.000 IU Film Tablet kısa ürün bilgisi
DORAMYCİN 3.000.000 IU Film Tablet kısa ürün bilgisi

  1. İlaç Marka İsmi: DORAMYCIN 3.000.000 IU Film Tablet
  2. Endikasyon Bilgisi: Spiramisin adlı etken maddeyi içinde bulundurur. DORAMYCİN, vücutta hastalığa yol açan duyarlı bakterilerle  savaşır ve hastalığın kontrol altına alınmasında etkili rol oynar. Üst solunum yolları, bronşlar, ağız içi enfeksiyonu, hamilelilerde toksoplazmoz enfeksiyonu, non-gonokoksik üretrit, deri enfeksiyonu ve romatoid ateşlenmelerinde; antibiyotik olarak.
  3. DORAMYCİN DOZAJI: 2 kez 3 MIU (12 saat aralıkla)
  4. DORAMYCİN kontrendikeleri: makrolid antibiyotiklere alerji, ergotamin kullanımı.
  5. Hamilelikte C kategorisindedir ve DORAMYCIN kullanımı sırasında bebek emzirilmemelidir.
  6. DORAMYCİN etkileşimi: kardiyak glikozidler, karbidopa.
  7. DORAMYCİN yan etkisi: deride geçici karıncalanma hissi, gastrointestinal şikayetler, cilt döküntüsü. tat almada değişiklik.
  8. DORAMYCİN de dahil olmak üzere hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. DORAMYCİN ilaç ile tedaviniz yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir.
  9. DORAMYCİN sırasıyla, Antienfektifler, Sistemik Antibakteriyeller, Makrolidler, Linkozamidler ve streptograminler, Makrolidler ve Spiramisin olarak sınıflandırılmış şekilde, J01FA02 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında bulunur. Eczaneden normal reçeteyle alabileceğiniz DORAMYCİN, World Medicine İlaç firmasının ürünüdür.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir