DEVİT-3 200.000 I.U./10 ml Oral Damla

DEVİT-3 için kısa bilgi ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, DEVİT-3 ne ilacıdır; ilaca başlamadan önce uyulması gerekenler, DEVİT-3 dozajı, kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; kullanım şekli; istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi DEVİT-3 200.000 I.U./10 ml Oral Damla hakkında bilinmesi gereken hususları kapsar.

DEVİT-3 200.000 I.U.-10 ml Oral Damla kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

DEVİT-3 200.000 I.U.-10 ml Oral Damla kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

DEVİT-3 200.000 I.U.-10 ml Oral Damla kısa ürün bilgisi

DEVİT-3 200.000 I.U.-10 ml Oral Damla kısa ürün bilgisi

Endikasyon bilgisi: D3 Vitamini etken maddesini içinde bulunduran DEVİT-3, Vitamin D eksikliğinde kullanılan bir ilaçtır.

DEVİT-3 Kontrendikeleri: aşırı hassasiyet, böbrek işlev bozukluğu, damarlarda sertleşme, idrar veya kanda kalsiyum düzeyinde yükseklik,

DEVİT-3 etkileşim: İzoniyazid, imidazol, Alüminyum ve Magnezyum ilaçları, kolestiramin, kortizonlu ilaçlar, Kardiyak glikozidler, Aktinomisin, kalsiyum içeren ilaçlar, antiepileptikler.

DEVİT-3 kullandıktan sonra şiddetli karın ağrısı, nefes alma zorluğu, kurdeşen, yüzde , dudaklarda , boğaz ve dilde şişkinlik gibi bir durumda hekiminizi bilgilendiriniz.

DEVİT-3 yan etki: yaygın şekilde görülen herhangi bir yan etki bildirilmemiştir.

DEVİT-3 200.000 I.U./10 ml Oral Damla sırasıyla; Sindirim Sistemi ve Metabolizma, Vitaminler, Vitamin A ve D, Vitamin D ve Analogları ve Vitamin D3 olarak sınıflandırılmış şekilde, A11CC05 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında bulunur. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz DEVİT-3, DEVA HOLDİNG firmasının ürünüdür.
DEVİT-3 de dahil olmak üzere hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz DEVİT-3’ü nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde  etkiler. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. DEVİT-3 ilaç ile tedaviniz yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir.
DEVİT-3’ü size verilen dozlardan daha fazla kullanmanız rahatsızlığınızda daha çabuk bir iyileşme sağlamaz. Ayrıca DEVİT-3’ü bırakmanız gerektiği söylendiği halde ısrarla devam etmeyi uzattığınız takdirde ilacın sağlığınız üzerinde ciddi zararları olur.

 

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir