COSIMPREL 5 mg/10 mg film kaplı tablet

İlaç Marka İsmi: COSIMPREL 5 mg/10 mg film kaplı tablet
Bisoprolol ve perindopril adlı etken maddeyi içinde bulundurur.

COSIMPREL 5 mg/10 mg sırasıyla, Kalp Damar Sistemi, Renin-Anjiyotensin Sistemi, ADE İnhibötörleri kombinasyonları ve perindopril + bisoprolol olarak sınıflandırılmış şekilde, C09BX02 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında bulunur. Eczaneden normal reçeteyle alabileceğiniz COSIMPREL, SERVIER İLAÇ VE ARAŞTIRMA firmasının ürünüdür.
COSIMPREL 5 mg/10 mg için kısa bilgi ve prospektüs pdf belgeleri aşağıdadır.(Endikeleri, COSIMPREL ne ilacıdır; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; kullanım şekli; dozu; istenmeyen etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi COSIMPREL 5 mg/10 mg film kaplı tablet hakkında bilinmesi gereken hususları içerir.)

COSİMPREL 5 mg-10 mg film tablet kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)
COSİMPREL 5 mg-10 mg film tablet kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

COSİMPREL 5 mg-10 mg film kaplı tablet kısa ürün bilgisi
COSİMPREL 5 mg-10 mg film kaplı tablet kısa ürün bilgisi

COSİMPREL de dahil olmak üzere hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. COSIMPREL ilaç ile tedaviniz yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir