CONVOLYN 200 mg Film Kaplı Tablet

CONVOLYN 200 mg için kısa bilgi ve prospektüs pdf belgeleri (endikasyon bilgisi, CONVOLYN 200 mg ne ilacıdır; ilaca başlamadan önce bilinmesi gerekenler; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı;  ilaç etkileşimi, sakıncaları; saklama koşulları; uygulama biçimi; dozaj bilgileri; istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler) aşağıdadır.

CONVOLYN 200 mg kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)
CONVOLYN 200 mg kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

CONVOLYN 200 mg kısa ürün bilgisi
CONVOLYN 200 mg kısa ürün bilgisi

  1. İlaç Marka İsmi: CONVOLYN 200 mg Film Kaplı Tablet
  2. Endikasyon Bilgisi: Favipiravir adlı etken maddeyi içinde bulundurur. CONVOLYN, yeni ya da yeniden ortaya çıkan  influenza virüs salgınında (diğer ilaçlarla tedavinin yeterli olmadığı influenza virüsünde( gripte)); antiviral olarak.
  3. CONVOLYN DOZAJI: 1. gün sabah 8 adet; akşam 8 adet CONVOLYN  tablet; 2-3-4 ve 5. günlerde sabah 3 adet, akşam 3 adet CONVOLYN tablet.
  4. CONVOLYN kontrendikeleri: aşırı duyarlılık, bakteri kaynaklı enfeksiyonlar.
  5. Hamilelikte X kategorisindedir ve CONVOLYN kullanım sırasında bebek emzirilmemelidir.
  6. CONVOLYN Etkileşimi: Repaglinid, asetaminofen, Pirazinamid, Sulindak,Teofilin, Famsiklovir  içeren ilaçlar.
  7. CONVOLYN yan etkisi: Nötrofil sayısı ve beyaz kan hücresi sayısında azalma, diyare, kan trigliserit artışı, üre artışı,
  8. CONVOLYN da dahil olmak üzere hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. CONVOLYN ilaç ile tedaviniz yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir.
  9. CONVOLYN sırasıyla,  Sistemik kullanım için antiviraller, Direk etkili antiviraller  ve Favipiravir olarak sınıflandırılmış şekilde, J05AX27 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında bulunur. Eczaneden normal reçeteyle alabileceğiniz CONVOLYN 200 mg, Neutec İlaç firması ürünüdür.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir