CELSENTRI 300 mg film tablet

Maravirok etken maddesini içinde bulunduran CELSENTRI 300 mg film tablet, sırasıyla; Sistemik Kullanılan Antiinfektifler, Antiviraller (sistemik), diğer antiviraller ve maravirok şeklinde sınıflandırılmış olup, J05AX09 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında yer alır. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz CELSENTRI, GLAXOSMİTHKLİNE İlaçları firmasının ürünüdür.

CELSENTRI için kısa bilgi ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, CELSENTRI ne ilacıdır; ilaca başlamadan önce uyulması gerekenler, CELSENTRI dozajı; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; CELSENTRI kullanım şekli; CELSENTRI yan etkisi, istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi CELSENTRI ile ilgili bilinmesi gereken hususlar)

CELSENTRI 300 mg film tablet Kullanma Talimatı (ilaç prospektüsü)

CELSENTRI 300 mg film tablet Kullanma Talimatı (ilaç prospektüsü)

CELSENTRI 300 mg film tablet Kısa Ürün Bilgisi

CELSENTRI 300 mg film tablet Kısa Ürün Bilgisi

CELSENTRI de dahil hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz CELSENTRI’yi nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde  etkiler. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir