CELLCEPT 500 mg Film Kaplı Tablet

Mikofenolat mofetil  adlı etken maddeyi içinde bulunduran CELLCEPT 500 mg Film Kaplı Tablet, sırasıyla; Antineoplastik ve İmmünomodülatör Ajanlar, İmmünosüpresanlar, İmmünosüpresanlar, Selektif immünosüpresanlar ve mikofenolat şeklinde sınıflandırılmış olup, L04AA06 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında yer alır. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz CELLCEPT, ROCHE MÜSTAHZARLARI SANAYİ  firmasının ürünüdür .

CELLCEPT için kısa bilgilendirme ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, CELLCEPT ne ilacıdır; CELLCEPT’e başlamadan önce uyulması gerekenler,  CELLCEPT dozajı; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; CELLCEPT kullanım şekli; yan etkileri, istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi CELLCEPT 500 mg tablet ile ilgili bilinmesi gereken hususlar)

CELLCEPT 500 mg Film Kaplı Tablet’e ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

CELLCEPT 500 mg Film Kaplı Tablet'e ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

CELLCEPT 500 mg Film Kaplı Tablet’in kısa ürün bilgilendirmesi

CELLCEPT 500 mg Film Kaplı Tablet'in kısa ürün bilgilendirmesi

CELLCEPT de dahil hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz CELLCEPT’i nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde  etkiler. CELLCEPT’i size verilen dozlardan daha fazla kullanmayınız. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. CELLCEPT alımı yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir