BUDENOSİN DISCAIR 200 mcg inhalasyon için toz

Budesonid adlı etken maddeyi içinde bulunduran BUDENOSİN DISCAIR sırasıyla; Solunum Sistemi, Obstrüktif Solunum Sistemi Hastalıkları, Diğer İnhalanlar, Glükokortikoidler ve budesonid şeklinde sınıflandırılmış olup, R03BA02 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında yer alır. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz BUDENOSİN DISCAIR, CELTİS İLAÇ SANAYİ firmasının ürünüdür.

BUDENOSİN DISCAIR için kısa bilgi ve prospektüs pdf belgeleri (Endikeleri,  BUDENOSİN DISCAIR ne ilacıdır; ilaca başlamadan önce uyulması gerekenler, BUDENOSİN DISCAIR dozajı; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; BUDENOSİN DISCAIR kullanım şekli; BUDENOSİN DISCAIR yan etkisi, istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi BUDENOSİN DISCAIR inhalasyon tozu ile ilgili bilinmesi gereken hususlar)

BUDENOSİN DISCAIR 200 mcg inhalasyon için toz Kullanma Talimatı (ilaç prospektüsü)

daha sonra girilecek

BUDENOSİN DISCAIR 200 mcg inhalasyon için toz Kısa Ürün Bilgisi

daha sonra girilecek

İlacın etken maddesi Budesonid, astım tedavisinde; bronkodilatör, anti-inflamatuvar

Günde 1-2 kere 200 mcg-400 mcg

Kontrendikeleri: Budesonid alerjisi

Hamilelikte B kategorisindedir, emzirenler hekime danışmadan kullanmamalıdırlar.

Yan etki: mantar enfeksiyonu, ses boğukluğu, boğaz tahrişi

BUDENOSİN DISCAIR de dahil hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz BUDENOSİN DISCAIR’i nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde  etkiler. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. BUDENOSİN DISCAIR’i size verilen dozlardan daha fazla kullanmanız rahatsızlığınızda daha çabuk bir iyileşme sağlamaz. BUDENOSİN DISCAIR 200 mcg ile tedavi yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir