BEKLAZON LOSYON

BEKLAZON için kısa bilgi ve prospektüs pdf belgeleri (Endikeleri, BEKLAZON ne ilacıdır; ilaca başlamadan önce uyulması gerekenler, BEKLAZON dozajı; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; BEKLAZON kullanım şekli; BEKLAZON yan etkisi, istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi  Beklometazon dipropiyonat ve BEKLAZON LOSYON ile ilgili bilinmesi gereken hususları kapsar.)

BEKLAZON LOSYON kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

BEKLAZON LOSYON kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

BEKLAZON LOSYON kısa ürün bilgisi

BEKLAZON LOSYON kısa ürün bilgisi

Endikasyon bilgisi: BEKLAZON Losyon’un içinde bulunan beklometazon dipropiyonat adlı etken maddesi, egzema, inflamasyonlu alerjik dermatit, liken de dahil nörodermatozlar, diskoid lupus eritomatozus ve intertrigo tedavisinde; lokal  antiinflamatuvar,  vazokonstrüktif ve  antiprüritik.

günde 2 kere

BEKLAZON Kontrendikeler: ilaca aşırı hassasiyet, perioral dermatitis, rozasea, akne, 1 yaşından küçükler, deri tüberkülozu, ülser (varikoz-staz), açık yaralar, bakteri veya mantar enfeksiyonları, herpes enfeksiyonları, göze uygulama,
Hamilelikte C kategorisindedir ve emzirenler hekimle görüşmeden bu ilacı kullanmamalıdırlar.
Yan etki: uygulanan yerde renk değişikliği, hipertrikozis
BEKLAZON Losyon sırasıyla; Dermatolojikler, Kortikosteroidler, Topikal Kortikosteroidler, Güçlü Kortikosteroidler (grup III) ve beklometazon dipropiyonat şeklinde sınıflandırılmış olup, D07AC15 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında yer alır. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz BEKLAZON Losyon, BİLİM İLAÇ SANAYİ firmasının ürünüdür.

BEKLAZON da dahil hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz BEKLAZON’u nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde  etkiler. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. BEKLAZON’u size verilen dozlardan daha fazla kullanmanız rahatsızlığınızda daha çabuk bir iyileşme sağlamaz. BEKLAZON ilaç ile tedaviniz yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir