AVIXONEL 50 mcg/Püskürtme Burun Spreyi

Mometazon furoat monohidrat (50 mg) etken maddesini içinde bulunduran AVIXONEL Burun Spreyi, sırasıyla; Solunum Sistemi, Nazal İlaçlar, Topikal Dekonjestanlar ve Diğer Nazal İlaçlar, Kortikosteroidler ve mometazon şeklinde sınıflandırılmış olup, R01AD09 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında yer alır. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz AVIXONEL, KARFARMA İLAÇ SANAYİ firmasının ürünüdür.

AVIXONEL için kısa bilgi ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, AVIXONEL ne ilacıdır; AVIXONEL’e başlamadan önce uyulması gerekenler, AVIXONEL dozajı; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; AVIXONEL kullanım şekli; AVIXONEL yan etkisi, istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi AVIXONEL ile ilgili bilinmesi gereken hususlar)

AVIXONEL 50 mcg/Püskürtme Burun Spreyi’ne ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

daha sonra girilecek

AVIXONEL 50 mcg/Püskürtme Burun Spreyi’nin Kısa Ürün Bilgisi

daha sonra girilecek

Endikasyon bilgisi: AVIXONEL Burun Spreyin etken maddesi Mometazon , alerjik nezle (saman nezlesi ve yıl boyu süren nezle), burunda polip varlığı durumlarında; lokal  antiinflamatuvar, antialerjik

günde 1-2 püskürtme

Kontrendikeleri:  ilacın etken maddesine karşı bir alerjiniz var ise; kullanmanız önerilmez.

Hamilelikte C kategorisindedir; emzirenler hekime danışmadan kullanmamalıdırlar.

Yan etki : burun kanaması, baş ağrısı, farenjit, hapşırma, nazal yanma, tahriş

AVİXONEL Sprey de dahil hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde etkiler. AVİXONEL Spreyi size verilen dozlardan daha fazla kullanmayınız. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir