ASACOL 800 mg Enterik tablet

ASACOL 800 mg için kısa bilgi ve prospektüs pdf belgeleri aşağıdadır.(Endikeleri, ASACOL ne ilacıdır; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; kullanım şekli; dozu; istenmeyen etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi ASACOL 800 mg Enterik tablet hakkında bilinmesi gereken hususları içerir.)

ASACOL 800 mg Enterik tablet kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

ASACOL 800 mg Enterik tablet kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

ASACOL 800 mg Enterik tablet kısa ürün bilgisi
ASACOL 800 mg Enterik tablet kısa ürün bilgisi

İlaç Marka İsmi: ASACOL 800 mg Enterik tablet

Endikasyon Bilgisi: Mesalazin adlı etken maddeyi içinde bulundurur. ASACOL, ülseratif kolit tedavisinde ve Crohn hastalığında; lokal iltihap giderici.

ASACOL kontrendikeleri: aşırı duyarlılık, ağır karaciğer, böbrek hastalığı. 6 yaşından küçük hastalar,

Hamilelikte B kategorisindedir; emzirme döneminde hekiminize danışmadan ASACOL kullanmayınız.

ASACOL etkileşimi: tioguanin, 6-merkaptopürin, azatiyoprin

Yan etki: gaz, mide bulantısı, karın ağrısı.

ASACOL da dahil olmak üzere hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. ASACOL 800 mg Enterik tablet ile tedaviniz yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir.

ASACOL sırasıyla, Sindirim Sistemi ve Metabolizma, İshal İlaçları, Barsak Antienflamatuar ve Antienfektifleri, Barsak Antienflamatuarları, Aminosalisilik asit ve benzerleri, mesalazin olarak sınıflandırılmış şekilde, A07EC02 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında bulunur. Eczaneden normal reçeteyle alabileceğiniz ASACOL 800 mg, EİP Eczacıbaşı İlaç Pazarlama firmasının ürünüdür.

 

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir