ANLEV 500 mg Film Kaplı Tablet

İlaç Hakkında Bilinmesi Gereken Hususlar :

 

  1. İlaç Marka İsmi: ANLEV 500 mg Film Kaplı Tablet (Levetirasetam adlı etken maddeyi içinde bulundurur.)
  2. Endikasyon Bilgisi: epilepsi tedavisinde, antileptik.
  3. ANLEV DOZAJI : 4-11 yaş aralığı ve 50 kg’dan düşük 12-17 yaş aralığı çocuklar için: günlük 20 mg/kg ve 60 mg/kg;
    yetişkinler için: günlük 1000 mg ila 3000 mg’dır.
  4. Kontrendikeleri:  Levetirasetam alerjisi (Karın ağrısı , nefes almada güçlük, kurdeşen, yüzde , dudaklarda , dilde ve boğazda şişlik gibi bir durumda doktorunuzu bilgilendiriniz.)
  5. ANLEV, hamilelikte C kategorisindedir ve emzirme döneminde de hekime danışmadan kullanılmaz.
  6. Etkileşimi: Laksatifler (ANLEV’den 1 saat önce ya da sonra)
  7. ANLEV yan etkisi: deri döküntüsü, yorgunluk, öksürük, baş ağrısı, anoreksiya, nazofarenjit, uyku bozukluğu, uyuklama, vertigo.
  8. ANLEV Film Kaplı Tablet de dahil olmak üzere hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. ANLEV ilaç ile tedaviniz yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir.
  9. ANLEV 500 mg Film Kaplı Tablet sırasıyla,  Sinir Sistemi, Antiepileptikler, Diğer ve levetirasetam olarak sınıflandırılmış şekilde, N03AX14 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında bulunur. Eczaneden normal reçeteyle alabileceğiniz bu ilacın üretimini ANGELİNİ İLAÇ SANAYİ yapar, ruhsatı da aynı şirkete aittir.  ANLEV 500 mg için kısa bilgi ve prospektüs pdf belgeleri (ne ilacıdır; ilaca başlamadan önce bilinmesi gerekenler; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı;  ilaç etkileşimi, kontrendikeleri; saklama koşulları; uygulama biçimi; dozaj bilgileri; istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler) daha sonra girilecektir.

 

ANLEV 500 mg Film Kaplı Tablet kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

ANLEV 500 mg Film Kaplı Tablet kısa ürün bilgisi

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir