ALBUMAN 200 mg/ml İnfüzyon İçin Çöz. İçeren Flakon

İnsan albumini etken maddesini içinde bulunduran ALBUMAN İnfüzyon İçin Çöz. İçeren Flakon sırasıyla; Kan ve Kan Yapıcı Organlar, Kan ve Perfüzyon Solüsyonları, Kan ve Kan Ürünleri, Plazma protein fraksiyonları ve Human albumin şeklinde sınıflandırılmış olup, B05AA01 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında yer alır. Eczaneden mor reçeteyle temin edebileceğiniz ALBUMAN, CENTURİON İLAÇ SANAYİ firmasının ürünüdür.

ALBUMAN için kısa bilgi ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, ALBUMAN ne ilacıdır; ALBUMAN ‘a başlamadan önce uyulması gerekenler, ALBUMAN dozajı; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; ALBUMAN kullanım şekli; ALBUMAN Flakon yan etkisi, istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi ALBUMAN Flakon ile ilgili bilinmesi gereken hususlar)

ALBUMAN 200 mg/ml İnfüzyon İçin Çöz. İçeren Flakon’a ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

ALBUMAN 200 mg-ml İnfüzyon İçin Çöz. İçeren Flakon'a ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

ALBUMAN 200 mg/ml İnfüzyon İçin Çöz. İçeren Flakon’nun Kısa Ürün Bilgisi

ALBUMAN 200 mg-ml İnfüzyon İçin Çöz. İçeren Flakon'nun Kısa Ürün Bilgisi

ALBUMAN da dahil hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde etkiler. ALBUMAN’ı size verilen dozlardan daha fazla kullanmayınız. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir