VISCOTEARS 2 mg/g Göz Jeli

Karbomer adlı etken maddeyi içinde bulunduran VISCOTEARS 2 mg/g Göz Jeli sırasıyla; Duyu organları, Oftalmolojikler, Diğer Oftalmolojik ilaçlar ve suni gözyaşı (Karbomer) şeklinde sınıflandırılmış olup, S01XA20 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında yer alır. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz VISCOTEARS , BAUSCH & LOMB SAĞLIK VE OPTİK ÜRÜNLERİ firmasının ürünüdür .

VISCOTEARS için kısa bilgilendirme ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, VISCOTEARS ne ilacıdır; VISCOTEARS ‘e başlamadan önce uyulması gerekenler, VISCOTEARS dozajı; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; VISCOTEARS kullanım şekli; yan etkileri, istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi VISCOTEARS  ile ilgili bilinmesi gereken hususlar)

VISCOTEARS Göz Jeli’ne ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

VISCOTEARS Göz Jeli'ne ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

VISCOTEARS Göz Jeli’nin kısa ürün bilgisi

VISCOTEARS Göz Jeli'nin kısa ürün bilgisi

Karbomer : göz kuruluğunda; yapay gözyaşı

Doz: günlük 3-4 defa 1 damla

Kontrendikeleri: alerji hassasiyeti,

VISCOTEARS , hamilelikte C  kategorisinde; emzirme ve gebelik dönemlerinde hekiminizle görüşmeden uygulamayınız.

VISCOTEARS kullanırken şiddetli karın ağrısı , nefes almada zorluk, kurdeşen, yüzde, dudaklarda, boğazda ve dilde şişlik gibi bir durumda hekiminizi bilgilendiriniz.

VISCOTEARS yan etki: geçici olarak görmede bulanıklık, gözde rahatsızlık hissi, çapak oluşumu

VISCOTEARS de dahil hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz VISCOTEARS ‘i nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde  etkiler. VISCOTEARS’i size verilen dozlardan daha fazla kullanmayınız. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. VISCOTEARS tedavisi yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir