LIPOTEARS %2 Oftalmik Jel

Karbomer adlı etken maddeyi içinde bulunduran LIPOTEARS Oftalmik Jel sırasıyla; Duyu organları, Oftalmolojikler, Diğer Oftalmolojik ilaçlar ve suni gözyaşı (Karbomer) şeklinde sınıflandırılmış olup, S01XA20 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında yer alır. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz LIPOTEARS, LİBA LABORATUARLARI firmasının ürünüdür .

LİPOTEARS için kısa bilgilendirme ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, LİPOTEARS ne ilacıdır; LİPOTEARS’e başlamadan önce uyulması gerekenler, LİPOTEARS dozajı; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; LİPOTEARS kullanım şekli; yan etkileri, istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi LİPOTEARS Oftalmik Jel ile ilgili bilinmesi gereken hususlar)

LİPOTEARS Oftalmik Jel’e ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

LİPOTEARS Oftalmik Jel'e ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

LİPOTEARS Oftalmik Jel’in kısa ürün bilgisi

LİPOTEARS Oftalmik Jel'in kısa ürün bilgisi

Karbomer : göz kuruluğunda; yapay gözyaşı

Doz: günlük 3-4 defa 1 damla

Kontrendikeleri: alerji hassasiyeti

LİPOTEARS, hamilelikte C  kategorisinde; emzirme ve gebelik dönemlerinde hekiminizle görüşmeden uygulamayınız.

LİPOTEARS kullanırken şiddetli karın ağrısı , nefes almada zorluk, kurdeşen, yüzde, dudaklarda, boğazda ve dilde şişlik gibi bir durumda hekiminizi bilgilendiriniz.

LİPOTEARS yan etki: geçici olarak görmede bulanıklık, gözde rahatsızlık hissi, çapak oluşumu

LİPOTEARS de dahil hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz LİPOTEARS’ı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde  etkiler. LİPOTEARS’ı size verilen dozlardan daha fazla kullanmayınız. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. LİPOTEARS tedavisi yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir