IMODYA 0,5 mg Sert Kapsül

IMODYA 0,5 mg Sert Kapsül için kısa bilgi ve prospektüs belgeleri aşağıdadır (Endikeleri, IMODYA ne ilacıdır; ilaca başlamadan önce uyulması gerekenler, kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; kullanım şekli; IMODYA dozu; yan etkisi, istenmeyen yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi IMODYA Sert Kapsül hakkında bilinmesi gereken hususları kapsar.)

IMODYA 0,5 mg Sert Kapsül’e ait kullanım talimatı (ilaç prospektüsü)

daha sonra girilecek

IMODYA 0,5 mg Sert Kapsül’ün kısa ürün bilgilendirmesi

daha sonra girilecek

İlaç Marka İsmi: IMODYA Sert Kapsül 0,5 mg
IMODYA sırasıyla Antineoplastik ve İmmünomodülatör Ajanlar, İmmünosüpresanlar, Selektif immünosüpresanlar ve Fingolimod şeklinde sınıflandırılmış olup, L04AA27  ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında yer alır. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz IMODYA Sert Kapsül, KOÇAK FARMA İLAÇ VE KİMYA SANAYİ firmasının ürünüdür.

Endikasyon Bilgisi: fingolimod adlı aktif maddeyi içinde bulunduran IMODYA Sert Kapsül, ataklarla seyreden
multipl sklerozda (MS hastalığında); immunosupresan

1×1 sert kapsül

IMODYA yan etki: Boğaz ağrısı, kas ve eklemlerde ağrı, ateş, titreme, Karaciğer enzimlerinde artış, boğaz ağrısı, öksürme, ishal,  halsizlik, ışık hassasiyeti ve mide bulantısıyla birlikte şiddetli baş ağrısı, sersemlik hali, tinea versicolor (cilt mantarı), hipertansiyon, görme zayıflığı, kaşıntılı deri döküntüsü, trigliserid düzeylerinde artış, saç dökülmesi, nefes almada zorluk

IMODYA Sert Kapsül de dahil olmak üzere hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. IMODYA ilaç ile tedaviniz yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir