HOTFİX Krem

İlaç Hakkında Bilinmesi Gereken Hususlar :

 

  1. İlaç Marka İsmi: HOTFİX 100 mg/g + 10 mg/g Krem
  2. Endikasyon Bilgisi: HOTFİX, etofenamat (100 mg) ve benzil nikotinat (10 mg) adlı etken maddeyi içinde bulundurur. Kas ve yumuşak doku romatizması, künt travmalar, spondiloz, artroz, kireçlenme, omuz tutulması, siyatik ve lumbagoda; antiromatik, analjezik, antifilojistik ve antipiretik olarak.
  3. HOTFİX DOZAJI: bölgesel, günde 3-4 defa
  4. HOTFİX ile etkileşimi olan preperatlar: bulunmamaktadır.
  5. HOTFİX kontrendikeleri:  ilacın etken maddesine ve diğer bileşenlerine alerji.
  6. HOTFİX krem, hamilelikte 6. aya kadar C; 6 aydan sonra D kategorisindedir; emzirme döneminde hekime danışmadan kullanılmaz.
  7. HOTFİX yan etkisi: nadiren lokal alerjik reaksiyonlar.
  8. HOTFİX Krem de dahil olmak üzere hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. HOTFİX tedavisi yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir.
  9. HOTFİX Krem sırasıyla, Kas İskelet Sistemi, Topikal Kas Eklem Ağrı İlaçları, Topikal nonsteroid antienflamatuar/analjezik ilaçlar  ve
    etofenamat+benzil nikotinat olarak sınıflandırılmış şekilde, M02AA06 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında bulunur. Eczaneden normal reçeteyle alabileceğiniz HOTFİX Krem üretimini Bikar İlaç Sanayi yapar, ruhsatı Karfarma İlaç San. ve Tic. A.Ş.’ye  aittir. HOTFİX için kısa bilgi ve prospektüs pdf belgeleri (ne ilacıdır; HOTFİX’e başlarken bilinmesi gereken konular; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı;  ilaç etkileşimi, sakıncaları; saklama koşulları; uygulama biçimi; dozajı; istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler) aşağıdadır.

HOTFİX Krem kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)
HOTFİX Krem kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

HOTFİX Krem kısa ürün bilgisi
HOTFİX Krem kısa ürün bilgisi

Ruhsatı: Karfarma İlaç San. ve Tic. A.Ş
Adresi : Büyükkayacık OSB Mah. Kırım Cad. No:15 Selçuklu / KONYA

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir